Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

ADVOKATI ŽELEZNICE

Lindell & Lavoie, LLP i naši partneri predstavljaju radnike železnice koji su bili izloženi maltretiranju, odmazdi, nezakonitoj disciplini na radnom mestu ili koji su povređeni na poslu. Nedavno smo bili partneri sa Eight & Sand, vodećomadvokatskom firmom u San Dijegu, i Garella Law iz Severne Karoline. Obe firme rutinski rešavaju slučajeve železnice u sudovima širom zemlje, za članove svih letelica. Bilo da živite u Minesoti ili negde drugde, i radite za železnicu klase 1 ili kratku liniju, pozovite nas – velike su šanse, kakva god da je vaša situacija, mi ili neko od naših iskusnih partnera možemo da pomognemo.

Železničke pravne usluge

Odmazda železnice (Savezni zakon o bezbednosti železnice)

Savezni zakon o bezbednosti železnice (FRSA) je federalni zakon prema kojem je nezakonito da železnice na bilo koji način disciplinuju svoje zaposlene zbog njihovih povreda ili bezbednosnih izveštaja vezanih za rad. Partneri smo sa nacionalnim liderima u FRSA parnici i nijedan drugi tim firme nije učinio toliko da poveća prava železničkih radnika u ovoj oblasti zakona.

FrSA slučaj mora biti podnet u roku od 180 dana od kada je protiv vas preduzeta diskriminatorna akcija. Zbog ovog kratkog vremenskog okvira, i zbog toga što često postoji više diskriminatornih akata koji mogu da pokrenu 180 dana, važno je što pre potražiti pravni savet.

Povrede na železnici (Savezni akt o odgovornosti poslodavaca)

Zaposleni u železnici nemaju automatski pravo da dobiju naknadu za povrede na radnom putu, za razliku od većine radnika u ovoj zemlji. Umesto toga, železnički radnici su obuhvaćeni Saveznim zakonom o odgovornosti poslodavaca (FELA) koji dozvoljava povređenim zaposlenima da ponesu tužbu protiv poslodavca kako bi se oporavili zbog povreda nastalih zbog nemara železnice. Naša praksa se uključila u borbu da se osigura da železničari i njihove porodice dobiju predstavu koju zaslužuju.

Jeste li povređeni u železničkoj nesreći u Minesoti? Ovde smo zbog tebe. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste dogovorili besplatnu početnu konsultaciju sa znanim advokatom za povredu železnice u Mineapolisu.

Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam odricanje odgovornosti.
  Politika privatnosti

  Lindell & Lavoie, LLP

  2420 Centar Selo
  431 Južna Sedma ulica
  Mineapolis, MN 55415-1801

  Toll Free: 888-339-8811
  Tel: 612-339-8811
  Faks: 612-349-6806