Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  REZULTATI LIČNIH POVREDA

  U levom skretanju vozača povređen je biciklista, što rezultira velikim poravnanjem.

  Nesreća bicikliste – Klijent je vozio bicikl severno na Centralnoj aveniji u Mineapolisu kada ga je udario automobil koji je levo isključio Central i udario klijenta u široku stranu. Klijent je doživeo tešku povredu ramena koja je zahtevala operaciju i ometala ovu karijeru mehaničara. Zastupa ga Ben Lavoie i za ličnu povredu i za nedovoljno osigurane zahteve vozača. Rezultat – nagodba od 268.000 dolara.

  Maloletnik na biciklu pogođen kamionom, prihod od naselja ulaže se u budućnost deteta.

  Manja nesreća biciklista – Klijenta, 14-godišnju devojčicu, na biciklu je udario nepažljivi vozač koji je skretao desno. Klijentkinja je pretrpela slomljenu nogu koja je zahtevala operaciju i trajni plasman titanijumske šipke u gornji deo noge. Predstavlja ga Ben Lavoie. Nagodili smo se za 125.000 dolara sa prihodom koji je stavljen u anuitet sa velikim kamatama za manjeg klijenta.

  Biciklista pogođen automobilom, poslat u kolekcije zbog oštećenja automobila, dobija poslednju reč o kvaru.

  Nesreća bicikliste – Klijent je vozio bicikl kući jednog letnjeg dana niz Grinvej stazu kada ga je udario automobil dok je prelazio podeljenu saobraćajnu prugu sa četiri trake. On je zadobio teške povrede i ožiljke od incidenta. Policijski izveštaj je okrivio našeg klijenta za incident uprkos činjenici da je zaustavljenim saobraćajem mahao preko puta. Njegov prvobitni advokat odbio je da vodi slučaj, a odustao je sve dok ga osiguravač vozila nije poslao na naplatu u pokušaju da povrati troškove oštećenja vozila. Ljutito, naš klijent je kontaktirao Bena Lavoieja, koji je preuzeo slučaj, ponovo istražio nesreću i pokazao osiguravaču da je nesreća bila greška vozača automobila. Predstavlja ga Ben Lavoie. Rezultat – nagodba od 100.000 dolara.

  Biciklista se oporavlja nakon što je prvobitno okrivljen za nesreću.

  Nesreća bicikliste – Kaciga Univerziteta u Minesoti koja je nosila diplomiranog studenta, dok je vozio bicikl na čas, udario ga je SUV na prometnoj raskrsnici u Dinkitaunu. Klijent je prvobitno okrivljen za nesreću i zadobio je povrede mekog tkiva i modrice. Predstavlja ga Volter Kaminski. Rezultat – nagodba od 21.000 dolara.

  Trovanje salmonelom u restoranu vodi do velikog naselja.

  Trovanje hranom – Doručak sa lošim jajima poslužen u restoranu u Centralnoj Minesoti izazvao je da ženka srednjih godina iskusi ozbiljne simptome povezane sa salmonelom i da propusti nekoliko nedelja rada kao rukovalac hranom. Predstavlja ga Volter Kaminski. Rezultat – nagodba od 74.000 dolara.

  Zlostavljanje hranitelja – Hranitelj preterano kažnjava 11-godišnjeg dečaka što je rezultiralo frakturom ruke.

  Grim je predstavljao 11-godišnjeg dečaka čiji su ga roditelji dobrovoljno smestili u terapeutski program hranitelje kako bi mu pomogli u lečenju emocionalnih i problema u ponašanju. Tokom svađe sa hraniteljem, hranitelj se razbesneo i vukao dečaka kroz kuću, podigao ga i bacio u plitak potok iza kuće. Kada je dečak sleteo, ruka mu je udarila u stene u krevetu potoka i bila je slomljena. Zahtevao je operaciju kako bi popravio ruku i dodatno savetovanje kako bi se rešio emocionalni trauma koju mu je naneo hranitelj. Predstavlja ga Grim Hauland. Rezultat – nagodba od 62.500 dolara.

  Smicalice sa loptom u boji povređuju oko klijenta.

  Povreda paintball-a – Klijenta su prijatelji namerno pucali pejntbolom tokom povlačenja iz prekinute podvale u okrugu Mille Lacs. Jedan hitac ga je pogodio u nezaštićeno oko izazivajući traumatičnu kataraktu i trajno proširenu zenice. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – nagodba od 150.000 dolara.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806