Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  ADVOKATI ZA GRAĐEVINSKE NESREĆE

  Ukoliko radite u građevinskoj industriji i doživeli ste povredu na radnom mestu, važno je da se što pre konsultujete sa iskusnim advokatom za povredu na radu. U zavisnosti od prirode vaše nesreće, možete imati pravo na naknadu ličnih povreda, kao i naknade za radnike.

  U Lindell & Lavoie, LLP, naši iskusni advokati vam mogu pomoći da ostvarite maksimalnu nadoknadu za povredu građevinske nesreće. Zastupamo klijente u Mineapolisu, Sent Polu, širom gradova blizanaca, i širom Minesote i Viskonsina.

  Zalažemo se za povređene građevinske radnike

  Građevinski radovi su prepuni opasnosti, što radnike dovodi u opasnost na dnevnoj bazi. Uobičajene opasnosti na gradilištu uključuju:

  • Skele se urušavaju
  • Pada sa visine
  • Rov se urušava
  • Neispravna oprema
  • Teške mašinske nesreće
  • Izloženost štetnim hemikalijama
  • Burns
  • Električni šok

  Predstavljamo građevinske radnike koji su zadobili traumatske povrede mozga (TBI), povrede leđa i vrata, povrede opekotina i druge povrede koje menjaju život. U nekim slučajevima, građevinske nesreće rezultiraju trajnim invaliditetom. Bez obzira na okolnosti vaše nesreće, mi smo tu da vas vodimo kroz pravni proces i pomognemo vam da ostvarite maksimalnu nadoknadu za gubitke koje ste pretrpeli.

  Kontaktirajte naše advokate za naknadu radnika danas

  Jeste li povređeni u građevinskoj nesreći u Minesoti? Ovde smo zbog tebe. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste dogovorili besplatnu početnu konsultaciju sa znanim advokatom za građevinske nesreće u Mineapolisu.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806