Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

Logotip web sajta Minnjury.com
 • Portret Lindell i Lavoie Team
 • Portret Džejmsa Lavoa u odelu
 • Džejms Lindel u odelu crno-belih
 • Advokatski tim u Lindellu i Lavoie

Nosotros representamos muchas personas heridas que solamente hablan español. Llamenos para una consulta gratis al 1.888.339.8811.

Ako je vaša povreda nastala zbog nemara drugog, imate pravo da se bavite nadoknadom za svoje gubitke. PROČITAJTE JOŠ »

Veština i iskustvo u rukovanju tvrdnjama o medicinskoj zloupotrebi koje uključuju katastrofalne povrede i pogrešnu smrt.

PROČITAJTE JOŠ »

Ako ste povređeni na poslu, može vam se činiti da ste svi protiv vas. Budite uvereni da smo na vašoj strani.

PROČITAJTE JOŠ »

Lindell & Lavoie, LLP.
2420 Centar Selo
431 Južna Sedma ulica
Mineapolis, Minesota 55415
Toll Free: 1.888.339.8811
Lokal: 612.339.8811
Faks: 612.349.6806

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  Slučajevi koje rešavamo

  Pogrešna smrt +

  Naknada za radnike +

  Nezgode u vožnji u pijanom stanju +

  Kriminalna odbrana +

  Saobraćajne nezgode +

  Polu-kamionske nezgode +

  Nezgode na motoru +

  Nesreće na pešacima +

  Nezgode na biciklu +

  Nezgode na magistrali +

  Ujedi pasa +

  Građanska prava +

  ADVOKATI ZA NAKNADU RADNIKA

  U Lindell & Lavoie, LLP, obezbeđujemo efektivno zastupanje radnika povređenim radnicima u Mineapolisu i širom Minesote. Ako ste povređeni na poslu, može vam se činiti da su vaš poslodavac i pravni sistem protiv vas. Budite uvereni da smo na vašoj strani. Naš iskusni tim advokata za naknadu radnika je tu da vam bude prijatno u procesu i pomogne vam da ostvarite najbolje moguće rezultate.

  Naša advokatska kancelarija ima dokazano uspešno postupanje sa zahtevima radnika za obeštećenje i odigrala je ulogu u tome da zakone o nadoknadi radnika u Minesoti učinite povoljnijim za povređene radnike. Ako ne možete da nas dobijete, pozovite Advokate Smit Džonsa koji su uvek dostupni non-stop.

  Na šta imam pravo?

  Iznos naknada za radnike koje dobijate zavisi od više faktora, uključujući ozbiljnost vaše povrede, prosečan nedeljni prihod pre povrede i da li ste u mogućnosti da se vratite na isti posao.

  Zakon u Minesoti omogućava oporavak sledećih naknada za radnike:

  • Medicinski troškovi, uključujući boravak u bolnici, operacije, lekove i adaptivnu opremu
  • Stručna rehabilitacija koja će vam pomoći da se vratite na staru poziciju, pronađete novu, uporedivu karijeru ili trenirate za novu karijeru
  • Beneficije za gubitak plate ako niste u mogućnosti da radite zbog povrede ili zarađujete manje jer niste u mogućnosti da se vratite na redovno radno mesto
  • Trajni delimični invaliditet (PPD) koristi ako vas povreda ostavlja trajno oštećenim.

  Proces obeštećenja radnika može biti zbunjujući i zastrašujući za nekoga ko to ranije nije prošao. Vaš poslodavac ili njegov osiguravač mogu pokušati pogrešno da ograniče ili da vam uskrate nadoknadu ili druge beneficije.

  Mi smo tu da učinimo da proces funkcioniše za vas, rukovanje crvenom trakom i zalaganje u vaše ime, tako da možete da se fokusirate na svoj oporavak. Možemo vas zastupati u vašoj prvobitnoj tužbi kao i u svakoj neophodnoj žalbi.

  Odgovornost nezavisnog proizvođača

  Ako je vašu povredu nanelo nemarno treće lim, odnosno neko ko nije vaš poslodavac ili kolega zaposleni, možete tražiti zahtev za ličnu povredu kao i zahtev za naknadu radnika. To može značajno povećati ukupan iznos naknade za povredu na radu.

  Ove tvrdnje mogu biti veoma komplikovane. Pravilna koordinacija ovih tvrdnji je od vitalnog značaja, a samo advokatu koji je upoznat i sa zakonom o nadoknadi radnika i zakonu o ličnim povredama treba poveriti takve slučajeve.

  Naša advokatska kancelarija ima veliko iskustvo i u zakonu o naknadi radnika i u zakonu o ličnim povredama, i može vam pomoći da nastavite sa svim putevima nadoknade.

  Zaštita radničkih prava u Minesoti

  Ako ste pretrpeli povredu na poslu i tražite naknadu za radnike, naša advokatska kancelarija je tu da se zauzme za vaša prava. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste dogovorili besplatnu početnu konsultaciju sa iskusnim advokatom za naknadu radnika u Mineapolisu.