Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  POGREŠNI REZULTATI SMRTI

  Otac dvoje dece poginuo u nesreći.

  Uspavani putnik poginuo je kada je prijatelj izgubio kontrolu i prevrnuo automobil na autoputu u okrugu Vašington. Preminuli je bio zaposleni otac dvoje dece i odvojen od supruge. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – nagodba od 1.200.000 dolara.

  Komercijalni kamion duva kroz znak "stop" ubija oca troje dece.

  Mladić sa troje dece na putu do posla na seoskom putu okruga Mille Lacs pogođen komercijalnim vozilom koje nije uspelo da se zaustavi na znak "Stop". Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – nagodba od 800.000 dolara.

  Suđenje dokazuje da mlada žrtva nije kriva za nesreću koja je prouzrokovala njegovu smrt.

  Klijentov sin, 19-godišnji vozač, poginuo je kada se njegov kamionet sudario sa kamionetom koji je vozio radnik Odeljenja za saobraćaj na putu do posla na seoskom putu okruga Morison. Sudar se dogodio u traci vozača DOT-a i pripisan je 19-godišnjaku. Kroz istragu koja je podrazumevala kupovinu slupanih pikapova i rekonstrukciju nesreće dokazali smo da je vozač DOT-a lutao preko centralne linije dok je sipao kafu i da je manevar 19-godišnjaka bio izbegnut koji se tačno poklopio sa promenom korektivne trake vozača DOT-a. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – 100% kvar na DOT upravljačkom programu i oporavak svih raspoloživih ograničenja smernica.

  Ilegalna prodaja alkohola dovodi do smrti u pijanom stanju.

  Dva lokalna bara ilegalno prodaju alkohol ionako opojnoj osobi, čija vožnja u pijanom stanju rezultira smrću njegovog putnika. Predstavlja ga Grim Hauland. Rezultat – nagodba od 300.000 dolara.

  Motociklista poginuo komercijalnim vozilom.

  Mladog muža sa dvoje pastoraka na putu do posla na svom motociklu koji prelazi autoput 169 u okrugu Mille Lacs udarilo je komercijalno vozilo. Predstavlja ga Volter Kaminski. Rezultat – nagodba od 1.200.000 dolara.

  Izgovor optuženog za smrt nosača pošte opovrgnut, porodica oporavlja 1,3 miliona dolara.

  Muž našeg klijenta, seoski nosač pošte, poginuo je dok je postavljao poštu u seosko poštansko sanduče kada je njegovo vozilo prevrnuo vozač koji je sanjao danju pri brzini autoputa. Optuženi je negirao nemar, tvrdeći da je odmah pre sudara pretrpeo hitnu medicinsku pomoć i da nije odgovoran za svoju nepravilnu vožnju. Detaljna istraga njegove medicinske prošlosti i iskazi ubice, njegove supruge i ljubavnice opovrgli su navodnu medicinsku hitan slučaj optuženog. Savetovali smo optuženog da se slučaj nikada neće zadovoljiti sa milion dolara koje je imao u osiguranju i da je bolje da angažuje ličnog advokata. Predstavlja ga Džim Lindel. Slučaj je rešen pre suđenja za 1,3 miliona dolara prema rečima njihovog advokata koji koristi softver za praćenjevremena advokata , uključujući 300.000 dolara koje je optuženi morao da plati iz svog džepa.

  Ilegalna prodaja alkohola dovodi do smrti.

  Klijentov otac, za koga se zna da je alkoholičar barmenima koji su radili u barovima koje je često posećivao, poginuo je u motornom vozilu prilikom prelaska autoputa 65, koji je išao ka svojoj kući nakon što je teško popio u poznatom baru okruga Anoka. Snimak nadzorne kamere sa brojnih sigurnosnih kamera u baru misteriozno je nestao, ali svedočenja zaposlenih u baru i svedoka koje je otkrio naš istražitelj iz osoblja, iznedrili su dokaze da je bar svesno poslužio alkohol opojnom preminulom. Predstavlja ga Džim Lindel. Slučaj je rešen u posredovanju za 75.000 dolara uprkos sadržaju alkohola u krvi od 0,394 g/dL u trenutku njegove smrti.

  Lindell & Lavoie, LLP

  2420 Centar Selo
  431 Južna Sedma ulica
  Mineapolis, MN 55415-1801

  Toll Free: 888-339-8811
  Tel: 612-339-8811
  Faks: 612-349-6806

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti