Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  POGREŠNI ADVOKATI SMRTI

  Smrt voljene osobe je uvek traumatična, ali kada je smrt izazvana nemarom ili zloupotrebom, bes i gubitak mogu da se osećaju još gore. Ukoliko ste izgubili voljenu osobu zbog nemara druge, verovatno imate pitanja. Možda trpite finansijske poteškoće pored emotivne tuge. U Minesoti, zakon o pogrešnoj smrti vam omogućava da nastavite sa nadoknadom za nedaće sa kojima se suočavate, promene u vašem životu i gubitak druženja.

  Advokati u Lindell & Lavoie, LLP, mogu vam pomoći sa svim aspektima vaše pogrešne tužbe za smrt, pomažući vam da razumete svoja prava, usmeravajući vas kroz pravni proces i pronalazeći odgovore na vaša pitanja. Razumemo da nijedna pravna akcija ne može da zameni ono što ste izgubili. Ono što možemo da uradimo za vas je da vam pomognemo da nastavite sa finansijskim sredstvima koja su vam potrebna da prebrodite ovo teško vreme. Naši advokati iz Mineapolisa uspešno su podneli pogrešne zahteve za smrt ožalošćenih članova porodice širom Minesote.

  Pogrešna odšteta za smrt u Minesoti

  U Minesoti postoji trogodišnja zastarelost pogrešnih smrtnih zahteva. Šteta dostupna u tužbi za pogrešnu smrt uključuje:

  • Troškovi za negu i lečenje preminule osobe
  • Troškovi sahrane i sahrane
  • Gubitak prihoda i beneficija
  • Gubitak usluga domaćinstva
  • Duševna muka i promena u vašem životu
  • Gubitak druženja

  Naši advokati su podneli brojne pogrešne zahteve za smrt, uključujući i one koji uključuju nesreće sa motornim vozilima i odgovornost za piće. Mi smo iskusni advokati koji znaju da pregovaraju sa pozicije snage. Znamo strategije koje osiguravajuće kompanije koriste da pokušaju da ograniče i uskrate pogrešnu smrtnu nadoknadu, i znamo kako da se suprotstavimo tim taktikama.

  Rukovanje fatalnim zahtevima za nesreću u Minesoti i Viskonsinu

  Razumemo da su pravne stvari sada daleko od tvog uma. Kada budete spremni da istražite svoje zakonske opcije, tu smo za vas. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste organizovali besplatnu početnu konsultaciju sa ospoznatim louisville pogrešnim advokatom smrti.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP
   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806