Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  PREMISES LIABILITY/SLIP-AND-FALL ACCIDENT LAWYERS

  Držanje nemarnih vlasnika nekretnina odgovornim

  U Minesoti, vlasnici supermarketa, maloprodajnih objekata, tržnih centara, stambenih zgrada, parkirališta i drugih objekata odgovorni su za čuvanje svojih prostorija za posetioce. Kada ne preduzmu neophodne bezbednosne mere predostrožnosti, nevini ljudi mogu da pretrpe ozbiljne povrede, pa čak i pogrešnu smrt.

  Nesreće izazvane nepažnjom vlasnika nekretnina spadaju u oblast zakona poznatu kao odgovornost prostorija. Zahtevi za odgovornost prostorija uključuju povrede nastale nebezbednim palubama, nebezbedne ograde, nekonvertne i neobezbeđene bunare i druge opasnosti po imovinu.

  Ako ste vi ili voljena osoba povređeni u nezgodi sa odgovornošću u prostorijama, advokati u Lindell & Lavoie, LLP, mogu vam pomoći da ostvarite maksimalnu nadoknadu za svoje gubitke koje ste pretrpeli zbog povrede, uključujući medicinske račune, gubitak plata i bol i patnju. Uspešno smo rešavali zahteve za odgovornost u prostorijama,uključujući one koji proističu iz nesreća sa slip-and-fall za klijente u Mineapolisu i širom Minesote. Kako moћemo da vam pomognemo?

  Nezgode sa slip-and-fall

  Uobičajena vrsta zahteva za odgovornost prostorija uključuje nesreću sa slip-and-fall. Nezgode sa slip-and-fallom mogu rezultirati ozbiljnim povredama koje menjaju život, uključujući povrede glave, povrede leđa, povrede ramena, povrede kolena i slomljene kosti. Ukoliko ste zbog nemara vlasnika nekretnine doživeli povredu slip-and-fall, imate pravo da težite nadoknadi svojih gubitaka.

  Uobičajeni uzroci nesreća sa slip-and-fall uključuju:

  • Led i sneg na šetalištima
  • Pukotine i rupe
  • Opasnosti ostavljene u prodavnicama
  • Neujednačeno uporište
  • Neadekvatno osvetljenje

  Naši advokati agresivno tragaju za činjenicama u slip-and-fall slučajevima. Tražimo dokaze na snimcima nadzornih kamera, svedočenjima svedoka i drugim izvorima kako bismo identifikovali uzroke nesreća i identifikovali odgovorne strane. Razumemo da patite i možda će vam pravni proces biti zbunjujući i zastrašujući. Ovde smo da rešimo sve pravne detalje kako biste mogli da se fokusirate na oporavak od povrede.

  Naši advokati iz Mineapolisa su tu da pomognu

  Naši advokati se odnose na zahteve i padove i druge slučajeve odgovornosti za klijente širom Minesote i Viskonsina. Kontaktirajte nas online ili telefonomna 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste dogovorili besplatnu početnu konsultaciju sa iskusnim advokatom za odgovornost prostorija u Mineapolisu.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806