Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  ADVOKATI ZA ODGOVORNOST ALKOHOLA

  U Minesoti, ako bar, restoran, plesni klub ili neki drugi biznis služe alkohol vidno opojnoj osobi ili na drugi način ilegalno prodaju alkohol, a mušterija nastavi da izaziva povredu ili smrt, establišment može biti odgovoran za naknadu štete.

  U Lindell & Lavoie, LLP, predstavljamo ljude koji su povređeni u saobraćajnim nesrećama u pijanom stanju i u saobraćajnim nesrećama izazvanim drugim oblicima nemara. Naši advokati rade na tome da sve odgovorne strane budu odgovorne, uključujući pijane vozače i nemarne ustanove koje im služe alkohol.

  Pronalaženje činjenica u slučajevima vožnje u pijanom stanju

  U rukovanju zahtevom za odgovornost prema alkoholu, važno je utvrditi gde je pijanom vozaču serviran alkohol i da li je taj establišment bio neodgovoran u služenju pokrovitelja. Ustanove su odgovorne za odsecanje opojnih pokrovitelja i moraju da ulože napore da pomognu pokroviteljima da pronađu bezbedno sredstvo putovanja.

  U postupanju sa zahtevima za odgovornost pića, agresivno tragamo za činjenicama kako bismo utvrdili gde je opijenost počela i zašto joj je dozvoljeno da nastavi. Mi smo strastveni zagovornici žrtava nesreća u vožnji u pijanom stanju i uspešno smo podneli brojne zahteve za odgovornost prema alkoholu u Minesoti.

  Kontaktirajte našu advokatsku firmu u Mineapolisu

  Ako vas je povredio pijani vozač, naši advokati su tu da vam pomognu da identifikujete sve odgovorne strane i tražite pravdu i nadoknadu za svoje gubitke. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste dogovorili besplatnu početnu konsultaciju sa iskusnim advokatom za odgovornost pića.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806