lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

Pratite nas:  facebook-24google-plus-24

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  ADVOKATI ZA POVREDE GLAVE

  Povrede glave mogu imati efekte koji menjaju život, ostavljajući žrtve sa brojnim poteškoćama, uključujući medicinske račune, gubitak plata, gubitak pamćenja i smanjen kvalitet života. Ukoliko ste vi ili voljena osoba doživeli povredu glave zbog nepažljivog ili nemarnog delovanja drugog, imate pravo da težite nadoknadi svojih gubitaka.

  U Lindell & Lavoie, LLP, mi se zalažemo za prava žrtava povreda glave u Minesoti i Viskonsinu. Naši advokati u Mineapolisu imaju veliko iskustvo zastupajući žrtve traumatskih povreda mozga, potresa mozga, zatvorenih povreda glave, povreda otvorene glave i drugih vrsta povreda.

  Da li ste pretrpeli povredu mozga?

  Povrede mozga mogu imati efekte koji traju daleko u budućnost. U mnogim slučajevima, žrtva povrede mozga je poslednja koja je primetila efekte povrede. Zbog toga je za članove porodice važno da prate povređenu osobu zbog nenormalnog ponašanja. Uobičajeni simptomi povreda mozga uključuju:

  • Glavobolje
  • Mučnina
  • Razdražljivost
  • Gubitak pamćenja
  • Kognitivno oštećenje

  Radimo na temeljnoj proceni štete kako bismo pomogli žrtvama povreda mozga da dobiju odštetu koja im je potrebna za današnje i sutrašnje. Naši advokati su iskusni advokati na suđenju sa dokazanim uspehom da dobiju rezultate za žrtve povreda glave.

  Naši advokati za povrede glave/mozga su tu da pomognu

  Ako ste vi ili neko vama blizak pretrpeli povredu glave/mozga i tražite nadoknadu za svoje gubitke, naši advokati su tu da pomognu. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste organizovali besplatnu početnu konsultaciju sa poznatim advokatom za povredu mozga u Mineapolisu.

  Lindell & Lavoie, LLP
  2420 Centar Selo
  431 Južna Sedma ulica
  Mineapolis, MN 55415-1801

  Toll Free: 888-339-8811
  Tel: 612-339-8811
  Faks: 612-349-6806