Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  ADVOKATI ZA SAOBRAĆAJNU NESREĆU

  Sa ledom i snegom pola godine, a izgradnjom puteva u drugoj polovini, putevi Minesote mogu biti opasni u normalnim okolnostima. Kada nepažljivi vozači uđu na lice mesta, situacija u trenutku može da bude tragična.

  Ako ste vi ili neko vama blizak povređeni u saobraćajnoj nesreći u Minesoti ili Viskonsinu, iskusni advokati za saobraćajne nesreće mogu da vam pomognu da nastavite pošteno i pravedno da nadoknadite svoje gubitke.

  Imamo istoriju uspeha u rešavanju zahteva za povredu saobraćajne nesreće za klijente širom Minesote. Kako moћemo da vam pomognemo?

  Čineći da pravni proces funkcioniše za vas

  Povreda u saobraćajnoj nesreći je dovoljno loša bez potrebe da se oslanjate na nekog dalekog i zbunjujućeg pravnog profesionalca koji će vam pomoći da prođete kroz sistem. Želimo da pravni proces bude što uspešniji, udobniji i razumljiviji za vas.

  Kada dođete u naše advokatske kancelarije u Mineapolisu, ili kada se nađemo kod vas u vašem domu, naći ćete prijateljske advokate koji će vam iskoristiti vreme da vam objasne sve vaše zakonske opcije, kako će proces funkcionisati i naš plan za maksimiziranje vašeg uspeha. Mi dajemo savete, vi donosite odluke o vašem slučaju, i mi ih izvršavamo.

  Prepustite probleme osiguranja nama

  U situacijama saobraćajnih nezgoda, verovatno postoji osiguranje koje će vam nadoknaditi štetu, a važno je da se što pre konsultujete sa iskusnim advokatom za saobraćajne nezgode kako biste razumeli svoja prava. Osiguravajuće kuće pokušavaju da uštede na svakom zahtevu kako bi povećale svoj profit; To je njihova stvar. Naše poslovanje se pobrinulo da ne mogu da ograniče ili uskrate naknadu koja se duguje našim klijentima.

  Naši advokati mogu da utvrde pravednu vrednost vašeg zahteva i da se bore za svaki peni koji zaslužujete. Mi smo ljubazni advokati i žestoki advokati za žrtve saobraćajnih nesreća u Mineapolisu, širom gradova blizanaca, i širom Minesote i Viskonsina.

  Rukovanje svim zahtevima za nezgodu sa motornim vozilom

  Imamo iskustvo i stručnost da se nosimo sa širokim spektrom zahteva za nezgodu motornih vozila, uključujući i one koji uključuju automobile, kamione, motocikle, autobuse i druga vozila. Takođe zastupamo klijente povređene u saobraćajnim i biciklističkim nesrećama.

  Naši klijenti su ljudi koji su povređeni nepažljivim i nemarnim postupcima kao što su:

  • Ometena vožnja
  • Vožnja u pijanom stanju
  • Brza brzina
  • Nesmotrena vožnja
  • Prekršaji u traci
  • Prekršaji preseka

  Radimo sa elitnim istražiteljem i medicinskim stručnjacima koji nam pomažu da istražimo tvrdnje o saobraćajnim nesrećama i povrede koje su nastale. Naše istrage često otkrivaju znake nemara vozača automobila, kamiona, motocikala i drugih motornih vozila.

  Advokati za saobraćajnu nesreću rade za vas

  Ako ste vi ili voljena osoba povređeni u saobraćajnoj nesreći u Minesoti, spremni smo da se pobrinemo za sve aspekte vašeg zahteva za ličnu povredu. Kontaktirajte nas online ili telefonom na 612-339-8811 ili besplatno na 888-339-8811 kako biste dogovorili besplatnu početnu konsultaciju sa znanim advokatom za saobraćajne nesreće u Mineapolisu.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806