Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  REZULTATI UJEDA PSA

  Ujed psa trogodišnjaku rezultira velikom arbitražnom nagradom.

  Trogodišnjakinja je posetila kuću svog ujaka u Mineapolisu i čim je ušla ugrizla ju je za lice ujakov pitbul, što je izazvalo veliki polumesec u obliku ožiljka na licu od ugla usne do oka. Posle plastične operacije i kako je odrastala ožiljak se lepo popravio. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – Arbitražna nagrada od 145.000 dolara.

  Pas napada 8-godišnju devojčicu izazivajući ožiljke, unakaženost i emocionalne tegobe.

  8-godišnja devojčica se igrala sa komšijskim psom kada ju je iznenada napao bez upozorenja, grizući je za lice. Grim ju je zastupao u njenoj tužbi protiv vlasnika psa zbog fizičkih i emocionalnih povreda koje je pretrpela. Iako su joj ožiljci dobro zarasli, nastavila je da je plaše psi i pati od noćnih mora posle napada. Grim je povratio 95.000 dolara za svog mladog klijenta i pomogao njenoj porodici u uspostavljanju strukturiranog poravnanja koje će nastaviti da zarađuje kamatu za njeno poravnanje dok ne postane punoletna. Predstavlja ga Grim Hauland. Rezultat – nagodba od 95.000 dolara.

  Pas porodičnog prijatelja ujeo dečaka u lice.

  9-godišnji klijent je bio sa starijim bratom u poseti kući prijatelja. Dok je bio tamo, otišao je da zagrli psa svog prijatelja koga je dobro poznavao. Tragično, pas je reagovao tako što ga je ugrizao za lice, što je izazvalo trajne ožiljke. Predstavlja ga Ben Lavoie. Rezultat – nagodba od 75.000 dolara.

  Pas ujeda dete, obezbeđeno veliko naselje anuiteta.

  Šestogodišnje dete je napalo i ujelo pitbula izazivajući značajne medicinske račune i neke trajne ožiljke. Predstavlja ga Džim Lindel. Poravnanje od 120.000 dolara zajedno sa kupovinom anuiteta koji će detetu platiti preko 156.000 dolara po dostizanja punoletstva.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806