Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju!

lindell_lavoie_logo_personal_Injury_workers_compensation_Lawyers

(612) 339-8811
Logotip web sajta Minnjury.com

Odmah dobijte pomoć

  Pročitao sam Politika privatnosti

  REZULTATI SAOBRAĆAJNE NESREĆE

  Klijent je bio žrtva direktnog sudara, povratio je više od pola miliona dolara.

  Klijenta je udario kamion koji je izgubio kontrolu i prešao preko centralne linije u okrugu Dakota. Ona je zadobila teške ortopedske povrede nogu i karlice, što je zahtevalo više operacija i ugradnju instrumentacije. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – nagodba od 625.000 dolara.

  Slučaj zadnjeg sudara zaključuje se odličnom arbitražnom nagradom.

  Klijent, regruter vojske, završio je u okrugu Morison i doživeo povredu vrata ne zahtevajući operaciju, ali mu je naneo hronične bolove i onemogućio ga daljim testovima fizičke obuke, što mu je zaustavilo napredovanje u vojnoj karijeri i smanjilo primanja za penziju. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – Arbitražna nagrada od 82.000 dolara, plus nedovoljno osigurano poravnanje vozača od 40.000 dolara.

  Navodna krivica klijenta za pad je odagnana i ona se oporavlja od sopstvenog osiguranja.

  Klijentov auto je eksplodirao na I-35E u okrugu Remzi. Zbog gustog saobraćaja klijentkinja se povukla na levo rame koje je bilo preusko, pa je deo njenog vozila ostao izložen u levoj traci, gde je bila pozadi u nasilnom sudaru. Istražni policajac pripisao je grešku zaustavljanju klijenta, ali je kamera za kontrolu saobraćaja pokazala da je bila tamo nekoliko minuta sa saobraćajem koji ju je lako zaobišao pre nego što ju je neosigurani vozač udario punom brzinom bez pokazivanja kočionih svetala. Klijent je zadobio prelom stopala koji zahteva operaciju i potres mozga. Predstavlja ga Džim Lavoi. Rezultat – 90.000 dolara oporavila se od svoje neosigurane politike vozača i dobila odricanje od nadoknade od zdravstvenog osiguravača za medicinske račune koje je platila.

  Nemarna vožnja zamenika šerifa okruga Remzi povredila je zatvorenika tokom transporta.

  Tridesetdevogodišnjeg muškarca su prevezli zamenici šerifa okruga Remzi iz Duluta u Sent Pol kako bi odslužili kratku kaznu u radnoj kući zbog kršenja uslovne kazne. Zamenik koji je vozio transportni kombi vozio je preko 70 milja na sat kada je promašio izlaz i zakucao se na kočnicu, bacajući bez pojasa, sa lisicama na rukama zatvorenika prvo u ekran koji deli. Tužiteljka je zadobila tešku povredu vrata, koja je zahtevala operaciju da bi se popravila. Okrug Remzi negirao je odgovornost za povrede, tvrdeći da zatvorenik nije povređen i da tvrdi da je povređen kako bi dobio lekove na recept narkotika. Porota okruga Remzi se nije složila i našla je u korist tužioca. Predstavlja ga Grim Hauland. Rezultat – presuda porote od 131.972,21 dolara. Poravnanje posle presude od 169.400 dolara.

  Naizgled obična saobraćajna nezgoda dovodi do teških povreda i velikog poravnanja.

  Klijent se vozio u stambenoj ulici u blizini svoje kuće kada je neko izašao tačno ispred njega sa znaka "stop". Sudar je bio značajan, ali ne i izvanredan. Međutim, on je nažalost zadobio prelom zgloba, koji je zahtevao operaciju i rezultirao trajnom povredom i invaliditetom. Predstavlja ga Ben Lavoie. Rezultat – poravnanje od 800.000 dolara koje je izračunao softver za praćenje vremena advokata.

  Karijera Mejson radnika skraćena je zbog nesreće sa malim brzinama.

  Klijent je bio putnik u sopstvenom vozilu, kojim je vozio prijatelj, kada ih je zadnje završilo komercijalno vozilo dok su čekali na znak "stop". Povreda vrata klijenta je zahtevala operaciju i ograniиala ga u zidarsku karijeru. Predstavlja ga Ben Lavoie. Rezultat – nagodba od 300.000 dolara.

  Razjareni bivši dečko klijentove ćerke udario autom u garažu povredio klijenta.

  Lekara Javor Grouva koji je stajao u njegovoj priloženoj garaži udario je besni vozač koji se zakucao u deo svog doma. Doktor je zadobio teške ortopedske povrede noge i karlice, što zahteva operaciju i ugradnju instrumentacije. Predstavlja ga Volter Kaminski. Rezultat – nagodba od 700.000 dolara.

  Traumatska povreda mozga od zadnjeg dela auto pada.

  Naš klijent je zaustavljen na crvenom svetlu iza školskog autobusa kada ga je ometao vozač tinejdžera na 45 km/h, vozeći klijentovo vozilo u školski autobus. Delovao je ošamućeno ali inače nepovređeno na mestu zločina ali je ubrzo razvio klasične simptome potresa mozga koji su ubrzo otežali, ako ne i nemoguće, nastup na njegovoj visoko zahtevnoj izvršnoj funkciji u privatnoj korporaciji. Neuropsihološka procena je bila neuobičajena, ali se pokazao kao verodostojan svedok i njegovi prijatelji su garantovali za njegove post-potresne kognitivne poteškoće. Klijenta je zastupao Džim Lindel i slučaj je rešen u posredovanju za 350.000,00 dolara.

  Ledena nesreća u Viskonsinu dovodi do višestranačkih parnica.

  Naša klijentkinja je bila 17-godišnja putnica u automobilu koji je vozila njena prijateljica koja je izgubila kontrolu nad svojim automobilom na klizavom okružnom putu u Viskonsinu kada ju je zapretio vlasnik kuće koji se, zavejavši svoj prilaz traktorom, pojavio pred ulazak na put. Automobil koji je zauzeo naš klijent potom je bio široko proširenog nadolazećim vozilom koje je rezultiralo brojnim povredama brojnih osoba. Naš klijent je zadobio frakturu karlice i rebara i blagu traumatsku povredu mozga. U ime klijenta, Jim Lindell je na mom sajtu tužio vozača auta našeg klijenta i vlasnika kuće i postao radničko veslo u komplikovanoj parnici koja je usledila. Pa zavirite u ove momke, u dnevnom posredovanju koje uključuje osam stranaka i sedam advokata, naša klijentkinja je izmirila svoje zahteve za $485,000.00, ubedljivo dominantan oporavak u ovom slučaju.

  Kliknite ovde da biste pozvali na besplatnu konsultaciju

  Odmah dobijte pomoć

   Pročitao sam Politika privatnosti

   Lindell & Lavoie, LLP

   2420 Centar Selo
   431 Južna Sedma ulica
   Mineapolis, MN 55415-1801

   Toll Free: 888-339-8811
   Tel: 612-339-8811
   Faks: 612-349-6806